Работа од дома

Агент / Менаџер

Сакаш да работиш од дома, со неограничено работно време и да добиваш неограничени придобивки? Без и со искуство?

WebMak нуди одлична работа за вас, која можете да ја работите и по половина час на ден и да добивате неограничени примања, како и поле за добивање процент од фирмата. Сигурно се прашувате каков е тој процент од нашата фирма и колку би можеле да заработите со нас?

Стартер придобивка:  13.9 % од склучена зделка со некоја фирма, минимална цена за изработка почнувајќи од 60€ па се до 150€.

Што е најдоброто? Доколку пронајдете стабилна фирма која што би соработувала со нас и наредната година вашиот процент останува како пасивно примање без никаква работа.

Имате прашања, сакате да станете дел од нас? Потполнете го краткиот формулар или побарајте не директно на 077 895 280 во секое време.

Со почит тимот на WebMak.

 

    077895280