WebMak

Bussiness пакет

ЕМС тренингот е технолошки иновативен, високо ефикасен и забавен начин како да стигнете до посакуваниот резултат. Со ЕМС вежбајте паметно, не напорно!
Види проект
Како компанијата се стреми да ги завршува своите обврски според светските стандарди, брзо, навремено и квалитетно. Постојано се надградува и ги следи светските новитети и стандарди кои подоцна преку обуки и признанија ги имплементира на нашиот пазар.
Види проект
Subzy е отворен на 15.08.2018 во Центар, Скопје. Идејата на Subzy e сам да си го креираш својот совршен Premium сендвич, кој ние најбрзо што можеме ќе ви го донесеме на вашата адреса.
Види проект
Donut bar е прва специјализирана продавница за рачно изработени крофни кои не само што изгледаат убаво туку се и највкусните во градот, затоа што се приготвени со многу љубов. На крофните им даваме една поинаква форма која ги освојува сите сетила.
Види проект

Даниел Илиевски

Емаил адреса